Saturday, October 29, 2011

Loeng 8: Virtuaalmaailmad - PS Home

    Selle nädala loengu teema on Virtuaalmailmad. Praegu internetis inimene või leida palju erinevate projekti, mis põhiidee on virtuaalmail. Ja see võib olla nii sotsaiil prjektid kui ka mängud, head näitajad on World of Warcraft ja EVE Online, nii ka Seconf life ja teised projektid. Kõik ned projektid on populaarsed ja edukad, ja ühine joon nendel on open world.





   Vastavalt Guinness WorldRecords WoW on mäng kus mängivad kõige rohkem inimesi, ümbes 11.1 miljonit. Aga seal tahaksin rääkida teises projektis mis on ka väga populaarne ja minu arvates on huvitav realisatisoon virtuaalmalma idee, see on PS Home.

   Projekt PS Home alustati töötada nagu beta 11 Detsembris 2008, ja praegu seal on ümbes 17 miljonit kasutajat. Selle projekti põhi idee on võrgu ja mängu kogukond (Social gaming network), ja seal osa võtta võivad kõik inimesed kellel on Playstation 3. Nendel on vajalik ainult registreeruda PSN võrkudes (Playstation kogukond) ja teha ona avatari. 





    Virtiaalmailm on väga suur, seal on poed, entertainment ja teised kohad ja kõikil kohal inimesed võivad sisse tulla. Näiteks poes inimesed võivad osta endale uued riied, või käia koos sõpradega bowlingis, või teha on pidu kodus, ja kutsuda kõik oma sõbrad, erinevad inimesed tevah oma sünnipäeva pidu seal ka :)
   
 On seal ka teatrid, filmi teatrid, suur poed ja tsentrid, väga palju restoraane ja cafe.

Nagu real mailmas seal on ka reklaamid ja bannerid, kõik se on tehtud selleks, et inimesed oli ka informeeritud millised uued ained on poes.



   Siin inimesed võivad suhelda teiste inimestega leida uus sõpru ja organiseerida klubid, homis on ka võimalus osta mingid asju, nii ka moobel oma kodus.




No comments:

Post a Comment